Alleen deze maand korting tot 45% op aankoop.

5 veelvoorkomende misvattingen over composiet terrasplanken

Composite decking

Het composietmateriaal, als nieuw decoratief materiaal, heeft de dekdecoratie-industrie veranderd en heeft een geheel nieuwe kant geopend. Er is altijd een proces voor nieuwe decoratieve materialen voordat ze door de hele samenleving worden geaccepteerd. Er zijn talloze misvattingen over het uiterlijk, de kosten en de prestaties van composietmaterialen. Laten we nu eens kijken naar enkele veelvoorkomende misvattingen over composiet terrasplanken.

Traditioneel was hout een eenvoudige keuze voor decoratieve materialen. Omdat er weinig haalbare alternatieven waren. De enige optie van mensen is niet langer een houten dek. Composiet terrasmaterialen zijn al meer dan twee decennia een groeiende markt. En het wordt door steeds meer mensen geaccepteerd en gebruikt. In vergelijking met een houten terras, heeft een composiet terras veel voordelen. Zoals weinig onderhoud, waterdichtheid, schimmelbestendigheid en installatiegemak.

De prijs is onbetaalbaar

Toen composiet terrasplanken voor het eerst werden geïntroduceerd, kostte het ongeveer drie keer zoveel als het terras. Voordat u meer te weten komt over de voor- en nadelen van composiet terrasplanken. Vanwege de hoge kosten blijven mensen de voorkeur geven aan traditionele houten dekken. Tegelijkertijd hebben de composiet terrasplanken van de eerste generatie een uitgesproken plastic textuur. Om deze redenen heeft het nooit het niveau van populariteit bereikt dat het zoekt.

Echter, met het verstrijken van de tijd en de vooruitgang van de technologie. Het uiterlijk van composietmaterialen komt steeds vaker voor. Tegelijkertijd is de prijs aanzienlijk verlaagd. Composiet terrasplanken zijn doorgaans twee keer zo duur als onder druk geïmpregneerde houten terrasplanken. Het is echter goedkoper dan hardhout zoals IPE. Tegelijkertijd hebben composiet dekken lage onderhoudskosten. Na jaren van gebruik zijn de totale kosten van composiet terrasplanken lager dan die van houten terrasplanken.

Onderhoudsvrij

Composiet terrasplanken hebben geen onderhoud nodig! Dit is een sterk verkoopargument, maar het is niet helemaal juist. Ondanks het feit dat composiet terrasplanken minder onderhoud vergen dan onder druk geïmpregneerde houten terrasplanken. En dat betekent niet dat er geen onderhoud is. Composiet terrasplanken worden ook vies en u zult ze toch moeten schoonmaken.

Composiet vlonders zijn echter makkelijker schoon te maken dan houten vlonders. Wijnvlekken en olievlekken blijven minder snel achter op het oppervlak van composiet terrasplanken dan op houten terrasplanken. Uw composiet terrasplanken kunt u om de paar maanden opfrissen met een beetje water en zeep. Hoewel de term “onderhoudsvrij” misschien misleidend is, is het onderhoudsarme van composiet terrasplanken een feit.

Plastic gevoel is onmiskenbaar

Dit is misschien een eerlijke beoordeling voor de eerste generatie composiet dekken tientallen jaren geleden. Maar composiet vlonderplanken zijn momenteel een van de mooiste vlondermaterialen voor buiten. Composiet terrasplanken hebben een geweldige natuurlijke uitstraling en een massief houten uitstraling. Welke biedt de meest aansprekende esthetische uitstraling? Exquise vakmanschap en technologie produceren buitengewone schoonheid en kwaliteit. Geef je buitendecoraties een frisse nieuwe look.

De kleur en het oppervlak van het composiet terras worden aangebracht tijdens het fabricageproces. Dit betekent dat huiseigenaren elke gewenste kleur kunnen kiezen. Er is altijd een geschikte composiet vlonder die bij uw huis past, ongeacht het type huis dat u heeft. MIJNHOUT is een populair merk van composiet terrasplanken. Die zich kan aanpassen aan de behoeften van elk gezinsproject. Door gebruik te maken van moderne composietmaterialen kunt u het uiterlijk en de doorverkoopwaarde van uw woning verbeteren.

Het plaatsen van een composiet terras is lastig

Andere misvattingen over composiet terrasplanken maken de installatie moeilijk. In feite is de installatie van een composiet terras meestal heel eenvoudig voor degenen die bekend zijn met de installatie van een terras. Composietmaterialen zijn eenvoudiger te installeren dan de meeste traditionele houten terrassen vanwege de verbinding van de planken.

Met behulp van een eenvoudig te installeren clipsysteem, volgens de installatie-instructies van de fabrikant. Zelfs als u geen ervaring heeft met het installeren van buitenterrassen, kunt u nieuwe dekken effectief installeren. Het terras zal niet kromtrekken, barsten of breken na een juiste installatie. Na plaatsing van het composiet terras kunt u het direct gebruiken zonder het af te dichten.

kunnen manieren zoeken om de kosten te verlagen door het ontwerp te wijzigen. Kies ten slotte de juiste tijd. Prijzen voor buitenterrassen pieken vaak in de zomer, wanneer er veel vraag is naar aannemers en materialen. Hierdoor kunnen we proberen in het najaar of voorjaar aan te leggen.

Composiet terrasplanken zullen na verloop van tijd vervagen, vlekken en krassen maken

Dit was het geval in de begindagen van composiet terrasplanken van de eerste generatie. Composietmaterialen van de derde generatie hebben daarentegen een systeem met afgedekte schaal. Deze afgedekte platen zijn zeer goed bestand tegen vervaging, vlekken en krassen. Moderne composiet terrasplanken zijn bestand tegen tientallen jaren slecht weer, zonlicht en constant voetverkeer. Bovendien krijgt u op Mijnhout composiet vlonderplanken 25 jaar garantie, dat scheelt u een hoop zorgen.

Composiet terrasplanken worden steeds populairder naarmate de maatschappij vooruitgaat. Denkt u erover om houten vlonderplanken te vervangen of een buitenruimte te bouwen met een composiet vlonder. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op; we kunnen gratis monsters leveren. Laat u een beter begrip krijgen van het composiet terras en ons professionele team kan eventuele verwarring over composiet terrasplanken uit de weg ruimen.

Tags :

Composite Decking

Share This :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.