Alleen deze maand korting tot 45% op aankoop.

Composiet terrasplanken versus traditionele houten terrasplanken

Composite decking

Met de ontwikkeling van het bouwmateriaal. Het hout-kunststof-composietmateriaal wordt steeds populairder. Vanwege de hoge sterkte en het lage onderhoud. Houten terrasplanken spelen een belangrijke rol bij het bouwen en decoreren van huizen. Composiet vlonderplanken worden tegenwoordig gezien als de vervanger van echt houten vlonders. Het nieuwe gebouw kan worden verkend om meer te weten te komen over de voordelen ervan in vergelijking met traditionele houten vlonders. Dus wat zijn de verschillen tussen traditionele houten terrasplanken en composiet terrasplanken?

Het kiezen van het juiste bouwmateriaal aan het begin van het bouwproject is belangrijk. Vooral zorgen voor de kwaliteit van het terras in de volgende dagen. We moeten leren over de verschillen tussen deze twee verschillende bouwmaterialen. Inclusief hun voor- en nadelen. Hier gaan we de eerste stap naar het creëren van een cool terras voor jezelf.

Houten terrasplanken

Houten vlonders zijn de traditionele vlonders van hout, 100% natuurlijk, met opvallende kleuren en patronen. Tijdens het productieproces is geen extra schuurbehandeling nodig. Houten bouwmaterialen zijn van ceder, grenen, sequoia en vele andere houtsoorten. De hoeveelheid bomen wordt gekapt om in de fabriek vlonders te maken die natuurlijke hulpbronnen kunnen verspillen. Houten terrasplanken kunnen de schade voorkomen die wordt veroorzaakt door veranderingen in klimaat, temperatuur en andere elementen buitenshuis. Het is ook moeilijk om het hele jaar door de goed gegroeide bomen uit de natuur te halen. Het houtmateriaal kan verbleken, blootgesteld worden aan zon en regen.

Veel mensen houden van houten vlonders vanwege de natuurlijke uitstraling, textuur en kleur. Houten terrasplanken kunnen in exotische stijl worden gemaakt om hun mooie en sierlijke uiterlijk te laten zien. Houten terrasplanken hebben regelmatig onderhoud nodig om de aantasting van het milieu te verminderen en er altijd goed uit te laten zien. De omgevingsvochtigheid van de omringende lucht veroorzaakt corrosieproblemen voor het hout, wat een slechte methode is om hout op de lange termijn te behouden. De kleur van houten vlonders zal in de loop van de tijd geleidelijk veranderen; verschoten houten vlonders kunnen er niet meer hetzelfde uitzien als voorheen.

Composiet terrasplanken

Composiet terrasplanken is een soort nieuw gevonden bouwmateriaal dat de vervanging is van houten terrasplanken. Composietmateriaal wordt gebruikt om composiet terrasplanken te maken, wat de nieuwe methode is om een terrasplank te maken met geavanceerde technologie. U kunt hier klikken om te zien hoe composiet terrasplanken in de fabriek worden gemaakt. De op deze manier gemaakte composiet terrasplanken zullen om verschillende redenen steeds populairder worden in de volgende gevallen:

Moderne composiet terrasplanken kunnen de patronen, kleuren en textuur van houten terrasplanken maximaal nabootsen, maar zonder zoveel hout te gebruiken. Dit is een revolutionaire verandering om de verspilling van natuurlijk hout te verminderen.

Composiet terrasplanken hebben niet veel onderhoud nodig, wat gebruikers tijd en geld bespaart. Het gebruik van composiet kan geen ingewikkelde taak zijn.

Composiet terrasplanken gaan langer mee. Het kan tientallen jaren meegaan.

Composiet terrasplanken kunnen in verschillende stijlen worden gemaakt, waaronder groefstijl, 3D-reliëfstijl en schuurstijl. Composiet terrasplanken kunnen worden gecoat met verschillende lagen om verschillende oppervlakken te creëren.

Kleuren zijn normaal gesproken gegarandeerd tegen vervaging, wat betekent dat uw composiet terrasplanken tientallen jaren kunnen worden gebruikt om ze van nature kleurrijk te houden.

Composiet terrasplanken zijn veel zwaarder dan houten terrasplanken vanwege de hoge dichtheid. De kosten van de composiet terrasplanken zijn veel hoger, op de lange termijn kan composiet terrasplanken u geld en tijd besparen omdat u geen ingewikkelde onderhoudswerkzaamheden meer nodig heeft.

Tags :

Composite Decking

Share This :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.