Alleen deze maand korting tot 45% op aankoop.

Hoe voorkom je krassen op composiet terrasplanken?

Composite decking

WPC terrasplankenmateriaal voor buiten combineert houtvezel en polymeermateriaal. Welke de kenmerken heeft van houtstructuur, rijk kleurensysteem, lage onderhoudskosten, goede weersbestendigheid en lange levensduur.

De diversificatie van grootte en vorm maakt terrasmateriaal ook geschikt voor verschillende architecturale ontwerpen. Geaccepteerd en bekend door meer mensen over de hele wereld door de jaren heen

Nieuw terrasmeubilair kan uw buitenruimte transformeren in een mooie, uitnodigende en ontspannende plek. Het hele gezin kan samenkomen om maaltijden te delen of gewoon te relaxen terwijl ze genieten van het buitenleven

Natuurlijk kunnen onderhoud en bescherming van composiet terrasplanken ook niet worden genegeerd, bovendien worden composiet terrasplanken blootgesteld aan zon en regen. En laten we eens kijken hoe je krassen vrij kunt houden van composiet terrasplanken.

Laten we een paar voorbeelden nemen en ze samen bestuderen?
Hoe voorkom je meubels met metalen poten en meubels in het midden?

Omdat hout-kunststof terrasplanken zijn gemaakt van houtmeel en HDPE-kunststof, hoe sterk dingen ook in aanraking komen met harde voorwerpen, krassen enzovoort kunnen voorkomen. Daarom is het in dit geval aan te raden bij het kopen van tuinmeubilair. Het wordt aanbevolen om het rubberen kussen aan de onderkant van het meubel aan te schaffen.

Plaats bij het plaatsen van tuinmeubilair deze onderaan het meubel om een opening met de vloer te creëren. Deze handeling voorkomt krassen op de vloer en kan beter. Bescherm de vloer en verleng de levensduur van de vloer.

Hardere stoffen met een hoge dichtheid zoals zand, cement, enz.?

Voor harde materialen met een hoge dichtheid, zoals zand en cement, wordt het niet aanbevolen om op het dek te werken, omdat deze krassen op de vloer veroorzaken. Als er vergelijkbare stoffen zijn, ruim deze dan tijdig op zonder te veel tijd te laten. Stap ook niet op deze stoffen op het dek, want als je eenmaal op deze stoffen stapt, kunnen de zolen van de schoenen eraan blijven plakken. Zodat als je op het dek rondloopt, je meer schade aan het dek aanricht.

Veeg en reinig het terras regelmatig

Omdat uw terras zich buiten bevindt, kunnen vuil en puin zich snel op het oppervlak nestelen. Twijgen, bladeren en kleine takken van nabijgelegen struiken of bomen kunnen hier ook worden verzameld. Dit alles kan krassen op uw deck veroorzaken, vooral als iemand erop stapt. Regelmatig vegen en schoonmaken van het dek met een fijne bezem voorkomt dit.

Gebruik af en toe water en zeep om vuil en stof te verwijderen. Als je sommige plekken moet wegschrobben, doe dat dan voorzichtig met een zachte borstel. Vermijd ook krachtig wassen en gebruik in plaats daarvan een tuinslang om het dek schoon te maken.

Verwijder in de winter sneeuw van uw terras met een plastic schep. Een metalen schep bevat scherpe randen die krassen op het dek kunnen veroorzaken. Volg voor de beste resultaten de richting van de planken, d.w.z. beweeg parallel aan de richting van de planken om inkepingen in het oppervlak te voorkomen.

Onthoud dat het schoonhouden van uw buitenterras het uiterlijk ervan verbetert, helpt om het te onderhouden en ervoor zorgt dat het langer meegaat.

Tapijten voor buiten kopen?

Als je moeite hebt met meubelmatten en regelmatig schoonmaken, en je hebt geen tijd. Dan is het aanbevolen opties voor terrasmateriaal die u zou moeten proberen te investeren in buitentapijten. Er zijn honderden verschillende stijlen buitentapijten op de markt, die allemaal uw composiet terras tegen krassen kunnen beschermen. Als u er zeker van wilt zijn dat uw terrasplanken intact zijn onder het uitgangspunt van een mooi design. Ik stel voor dat u deze methode gebruikt om te werken, ik denk dat u onverwachte resultaten zult zien.

Ik hoop dat deze informatie u kan hopen.

Tags :

Composite Decking

Share This :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.