Alleen deze maand korting tot 45% op aankoop.

Hoe composiet terrasplanken gebruiken?

Composite decking

Het is erg belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen bij het installeren van composiet terrasmaterialen voor buiten. Thermische uitzetting is altijd iets om rekening mee te houden bij composiet terrasplanken. In de meeste klimaten fluctueren de temperaturen voldoende om het hele jaar door een probleem te veroorzaken met de plaatsing van de terrasplanken. Composiet terrasplanken hebben de neiging om te groeien en te krimpen over de lengte van de composiet planken terwijl het opwarmt en afkoelt. Een juiste tussenruimte zal enige beweging mogelijk maken zonder te knikken.

Sommige composiet terrasmaterialen met messing en groef zijn ontworpen om te worden geïnstalleerd met een verborgen bevestigingsmiddel voor composiet terrasplanken. Deze clipsystemen worden over het algemeen in het frame van de composiet terrasplanken over elke draagbalk geschroefd en passen stevig in een holte die langs de zijkant van de planken loopt.

We raden aan om schroeven met de omgekeerde schroefdraad te gebruiken bij het vlakschroeven van composiet terrasplanken om paddestoelvorming te voorkomen. Paddenstoelvorming treedt op wanneer een standaard bugelkopschroef tijdens installatie wat composietmateriaal boven het oppervlak trekt. het is niet erg aantrekkelijk als het resultaat een verhoogde bult is. U kunt ook een hamer gebruiken om het oppervlak waterpas te maken.

Holle composiet terrasplanken laten open uiteinden achter die niet aantrekkelijk zijn en kunnen vuil verzamelen bij het zagen van terrasplanken, bladeren, enz. Een andere methode omvat het installeren van een omtrek van een racebaan of een fotolijstpatroon om de open uiteinden te bedekken.

Naden van composiet terrasplanken beheersen

Het is beter om te proberen naden op uw terrasoppervlak te vermijden wanneer u composiet terrasplanken installeert. Stompe verbindingen hebben de neiging om te scheiden en krom te trekken als het betaalbare composiet terrasmateriaal weert. Afhankelijk van de grootte en vorm van uw deck-ontwerp, kan dit eenvoudig zonder enige moeite worden bereikt, of moet u enkele aanpassingen maken. wanneer dat meer dan 20 ‘breed is, kan diagonaal aanbrengen op het terras vaak het aantal stootvoegen op ontwerpen van composiet terrasplanken verminderen of elimineren. In sommige gevallen kunt u besluiten dat het gemakkelijker is om een scheidingsbord te gebruiken om één doorlopende naad over het terrasoppervlak te creëren. Deze techniek wordt gebruikt om de naad onder controle te houden en het een deel van het ontwerp te laten lijken.

Dubbele kiel en dubbele connector

Let op de end-to-end positie bij het installeren van de composiet houten terrassen.

Gebruik hier dubbele kielen, zodat het uiteinde van de vloer met voldoende kracht kan worden ondersteund bij deze afstand tussen de composiet terrasplanken om de plank onder gelijkmatige kracht te houden en niet te breken of te beschadigen als gevolg van onjuiste ondersteuning.

Gebruik bovendien een dubbele connector, zodat de mogelijkheid van verschuiven van de plaat als gevolg van trappen of normale uitzetting aan dit uiteinde wordt vermeden door het dubbele bevestigingseffect van de connector.

Let op de blokkering aan de zijkanten om de rand te ondersteunen.

Het velddek op deze foto is 24 ′ breed met een extra 6 ″ fotolijstrand. In dit geval verspringen we de stootvoegen elke 4 ‘. We hebben dubbele 2 × 10 balken toegevoegd om de naden te ondersteunen. Een alternatief is om een scheidingsbord te gebruiken en 2 vlondervelden te creëren.

Tags :

Composite Decking

Share This :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.